کد خبر : 7573
تاریخ انتشار : جمعه 5 آذر 1400 - 22:01
-

گزارش اختصاصی؛

طعم تلخ بحران‌ کرونا برای شکلات‌سازان

طعم تلخ بحران‌ کرونا برای شکلات‌سازان
دوست‌داران شکلات سالانه ۷ میلیون تن از این خوراکی خوشمزه را مصرف می‌کنند و همین کار، بازاری ۱۴۰ میلیارد دلاری برای شکلات‌ ساخته است و انتظار می‌رود که گردش مالی بازار شکلات تا سال ۲۰۲۸ به ۲۰۰ میلیارد دلار برسد. اما بحران اقتصادی کووید- ۱۹ و نیز تهدید تغییرات اقلیمی بر صنعت شکلات‌سازی هم تأثیر گذاشته‌اند.؛

دوست‌داران شکلات سالانه ۷ میلیون تن از این خوراکی خوشمزه را مصرف می‌کنند و همین کار، بازاری ۱۴۰ میلیارد دلاری برای شکلات‌ ساخته است و انتظار می‌رود که گردش مالی بازار شکلات تا سال ۲۰۲۸ به ۲۰۰ میلیارد دلار برسد. اما بحران اقتصادی کووید- ۱۹ و نیز تهدید تغییرات اقلیمی بر صنعت شکلات‌سازی هم تأثیر گذاشته‌اند.

 

به گزارش سیبنا به نقل از یورونیوز، ژاک توره، شکلات‌سازِ معروف فرانسوی و داور مسابقه شیرینی‌پزی شبکهٔ نت‌فلیکس، دربارهٔ توان مقاومت صنعت شکلات‌سازی می‌گوید: «‌اخیرا مشکلات زیادی در کار بوده، و شاید بتوان گفت که فرصت‌های زیادی هم برای نوآوری پیش آمده. یکی از مهمترین چیزها توجه و گوش‌دادن به خواست مشتری است. چون مشتری ما هم کیفیت می‌خواهد و محصولات تازه. او می‌خواهد با ما چیزهای جدیدی کشف کند و ببیند چه محصولات دیگری می‌توانیم تولید کنیم.»

او به کاهش تولید کاکائو در ساحل‌عاج اشاره می‌کند که به علت تغییراتی آب‌وهوا اتفاق افتاد، و همچنین دربارهٔ تأثیر این امر بر صنعت شکلات‌سازی می‌گوید:‌ «کاکائو گیاهی است که هرجایی رشد نمی‌کند و نسبت به گرما و رطوبت حساس است. بی‌اطمینانی عمده آینده دربارهٔ همین تغییرات آب‌وهوایی است. این من را که کمی بیش از باقی مسائل نگران می‌کند.»

از کشت کاکائو تا تولید شکلات؛ منصفانه و سازگار با محیط

سالانه پنج میلیون تن کاکائو در جهان تولید می‌شود که ۷۰ درصد آن محصول کشورهای آفریقایی غنا و ساحل عاج است. و همزمان با خواست تجارت منصفانه از سوی کنشگران حامی حقوق بشر، تقاضا برای تولید شکلات به‌شکلی منصفانه و سازگار با محیط نیز بیشتر شد.

مدیران این شرکت معروف شکلات‌سازی والرونا، با بیش از ۴۰ هزار مشتری در ۸۵ کشور دنیا، از ابتدا تصمیم گرفتند که با کشت کاکائو برخوردی پایا داشته باشد و با درختکاری پیرامون مزارع کاکائو با جنگل‌زدایی مقابله کنند. با این کار کیفیت کاکائو هم بیشتر می‌شود.

کارول سنیوورت، مسئول پیشین اقتصاد پایای این شرکت، دربارهٔ آن‌که والرونا به تولیدکنندگان و کارکنانش چه کمکی می‌کند می‌گوید: «ما محصول تولیدکنندگان کاکائو را به قیمتی منصفانه می‌خریم، در پروژه‌های محلی سرمایه‌گذاری می‌کنیم و می‌کوشیم حافظ محیط زیست باشیم. به کارکنان‌مان هم توجه داریم، کار در والرونا تجربهٔ فوق‌العاده‌ای است، همچنین دائما از تأثیر منفی بر محیط می‌کاهیم.»

 

 

شیرینی سرمایه‌گذاری روی کاکائو

ویکتوریا اسکولار، کارشناس سرمایه‌گذاری ساکن لندن معتقد است که سرمایه‌گذاری در صنعت شکلات اخیرا جذاب‌تر شده است وی می‌گوید: «ساحل عاج درگیر مشکل آب‌وهوا بود و همین سبب شد تولید کاکائو کاهش پیدا کند، اما اخیرا شاهد رشد چشمگیر تقاضا بوده‌ایم،‌ و کاکائو در حال حاضر بسیار مورد توجه سرمایه‌گذاران است.»

اما بسیاری از کشت‌کنندگان کاکائو زیر خط فقرند و این نشان می‌دهد که تولیدکنندگان باید بیش از منفعت خودشان به افراد اهمیت بدهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

حوادث